Browser Hijack or Something Else?

Do you have a question? Post it now! No Registration Necessary.  Now with pictures!

Threaded View
I have several user accounts on my XP machine.  Searches run under my
account run fine.  But under other accounts, like my wife's, I can
load the search page (e.g. google, altavista), but when I tell it to
search, nothing happens.  Same if I load from the IP address, rather
than the URL.

I have been seeking help from, but several efforts
have failed.  I've checked lots of settings and have run various av
and diagnostics.

I am using IE 6.0.2800.1106 and believe that it and XP have current

Any idea what I am dealing with?


Re: Browser Hijack or Something Else?

"DCO" wrote in message
Quoted text here. Click to load it

Use the Internet Options applet in Control Panel to set your Home Page to
Then eliminate any scumware.
Dealing with Unwanted Spyware, Parasites, Toolbars and Search Engines

Note that AdAware and SpyBot S & D will each catch some things the other
won't.  Also, each needs to be updated before every use, even when just
downloaded.  There's also a lot more to do than just those two programs.
CWShredder is also available here:

Download HiJackThis here .
**Post your HijackThis log to or the Spyware forum at for expert analysis, not here.**

Alternative download pages for Ad-Aware, Spybot, HijackThis and CWShredder
may be found on this page: .

If your machine is clean, I suggest try posting here for further ideas

One other thought

"Gunner"  wrote in message


If you already run Spybot S&D.  In the advanced mode, check "immunize".  At
the bottom of page where it says "Recommended miscellaneous protections"
ONLY have a check in "Lock Hosts file read-only as protection against
hijackers".  If you have a check in "Lock start page setting in IE against
current user", you may not be able to change the start page.  This may be
your problem.

Re: Browser Hijack or Something Else? (DCO) wrote in message
Quoted text here. Click to load it

Site Timeline