Do you have a question? Post it now! No Registration Necessary.  Now with pictures!

Threaded View
Hi Experts,

How to resolve this osCommerce issues? for the past couple of days,
its irritating me like anything.

well as i run on my local pc it works fine.

my local pc configuration is


and the Url would be

and even on includes/configure.php i configured all with localhost and
it works fine,

but when i try to move to server. thats where my problem starts.

the apache server runs on 8080 port. so according to that i've
configured on includes/configure.php

and finally i got an excellent output says no such file to load. i
guess that would be the path problem but still i dont know why it says
like that. anyone suffers the same? or anyone figure it out? plz share


Re: osCommerce

Quoted text here. Click to load it

You'll probably find better answers at http://forums.oscommerce.com /, as  
those people have intimate knowledge of the package, and most likely  
either know what went wrong, or at least can tell what the particular  
error depends on.
Rik Wasmus

Re: osCommerce

Rik Wasmus wrote:
Quoted text here. Click to load it

That has not matched my experience. At least as of a couple years ago,
getting help on the OSCommerce support forums was not easy.

But I will admit that may have changed.

Re: osCommerce

Tony wrote:
Quoted text here. Click to load it

Rik is correct.  Very few here have used OSCommerce, and even fewer are
familiar with the internals.

Product support is almost always better handled by the support structure
for that product.  That includes products like OSCommerce.

Remove the "x" from my email address
Jerry Stuckle
JDS Computer Training Corp.

Re: osCommerce

Quoted text here. Click to load it

after a couple of days i figured it out, that path is the main issues
of this.

you must point out the path clearly.

now it works perfectly. :)

Thanks Guys,


Site Timeline