Pictures not displaying

Do you have a question? Post it now! No Registration Necessary.  Now with pictures!

Threaded View
A similar message was posted not long ago but doesn't seem to attack
the exact problem.  here is the deal
i have a simple piece of html that looks like so

<img src=" /
BrianLaraUkexpat.jpg/154px-BrianLaraUkexpat.jpg" ALT="Brian Lara" />
<br />
<img src=" /
BdlOrCXl6sg/s1600-h/whshed-derection.jpg" />

When I try to view this in the browser (FF) the first picture displays
fine, but second doesn't.  When I copy and paste the 2nd URL in the
browser, picture displays fine.
Any ideas what might be going on?


Re: Pictures not displaying wrote:
Quoted text here. Click to load it

Wrong content type for server.

First image:

Content-Type: image/jpeg
Etag: "-1878406826255769336"
Accept-Ranges: bytes
Last-Modified: Tue, 15 Jan 2008 01:14:59 GMT
Content-Length: 4510
Date: Fri, 09 May 2008 17:39:23 GMT
Server: lighttpd/1.4.13
Age: 23772
X-Cache: HIT from, MISS from
X-Cache-Lookup: HIT from, MISS from
Via: 1.0 (squid/2.6.STABLE18), 1.0 (squid/2.6.STABLE18)

200 OK

Second image:
Content-Type: text/html; charset=UTF-8
Last-Modified: Sat, 10 May 2008 00:17:03 GMT
Expires: Sun, 11 May 2008 00:17:03 GMT
Cache-Control: max-age=86400
Content-Encoding: gzip
Date: Sat, 10 May 2008 00:17:03 GMT
Server: fife
Content-Length: 272

200 OK

Take care,

Re: Pictures not displaying

Quoted text here. Click to load it

Thanks for the response.  I am happy that there is a reason for the
difference in behaviour, it had been driving me demented for a couple
days now!
However, I will admit that I didn't understand the reason- because I'm
not well versed with HTML.

I gather that the files are stored differently on their respective
servers.  In the one case it is stored as a picture but in the other
case it is stored as a compressed text file?

If I type the URL into my browser somehow the browser knows to treat
it as a picture but if it is in the img tag, it does not know?

Any way around it?


Site Timeline