ati x600 pro all-in-wonder

Do you have a question? Post it now! No Registration Necessary.  Now with pictures!

Threaded View
I have a problem with card's drivers.
When i install them from original cd,they work
for while.After some time TV tuner don't start.
(unable to start).Pc check detect (capture driver is not loaded
corr....).When i reinstall the whole packet of drivers they work few days.I
already try with the new
drivers from ATI' WEB SITE.
PLEASE HELP.(sorry about grammar)

RAM 1,5 GB

Re: ati x600 pro all-in-wonder

Quoted text here. Click to load it

Re: ati x600 pro all-in-wonder

On Tue, 01 Jul 2008 17:01:23 +0200, ANITA thoughfully wrote:

Quoted text here. Click to load it

The all-in-wonder aren't that good.  But the drivers shouldn't disappear
on you.  

Here's what I'd do:
Reboot the PC and go into Safe Mode with no network access.  

While in Safe Mode:
Delete garbage files by clearing the recycle bin, deleting windows
temporary files.
run the Windows Defrag program or your defrag program if you can.
Run "Adaware" or "Spybot Search and Destroy", a registry cleaner like the
free CCleaner.  
Install the ATI drivers if these are not installed.

Reboot into normal mode:
Run a anti-virus checker from a CD or from one of the free online anti-
virus scanners like CA or Trend Micro.
Install free "What's Running" software to take a snapshot of your
software now so you can compare it if the the ATI drivers disappear

Any steps above that can't be run in Safe Mode should be run after reboot
and before the anti-virus check.  Lots of unnecessary software and java
applets are downloaded from the web when browsing and sometimes it also
interferes with installed software.

CCleaner is a good tool for clearing out your registry as is booting to
Safe Mode once a month.  

Site Timeline