Strange behavior -- SpyBot polls A:\ ???

Do you have a question? Post it now! No Registration Necessary.  Now with pictures!

Threaded View
Hi, all;

When I double-click on Spybot S&D for an update or system scan, the
system first polls the A: drive once, then again quickly several times.
Then it opens normally.

This started several weeks ago, when I was running SCANDISK from Safe
mode (as recommended here). If I attempt to use the USB mouse to
navigate or select, Safe mode goes nuts, opening apps, dialog boxes
wherever the cursor travels.

Somewhere in that mess, Win98SE was told to check for Spybot first on
the A: drive.

I've checked in Spybots settings and Properties, but I don't see
anything telling it to try A: before it checks the C: drive, and I don't
know how to make it stop polling A:

Please help, and I hope it's an easy question.

Thanks,
JPM




Re: Strange behavior -- SpyBot polls A:\ ???

DemoDisk wrote:
Quoted text here. Click to load it

See if this helps:

1.  Place a floppy disk in the "a" drive.
2.  Read the contents (ie, double click the "a" drive icon)
3.  Close the drive by selecting the "x" in the upper right hand corner.
4.  Eject the disk and reboot.

Good luck.

--
Sir_George




Re: Strange behavior -- SpyBot polls A:\ ???

Quoted text here. Click to load it
According to the spybot forums, this may be introduced as a feature in a
future release
--
Mike News

Re: Strange behavior -- SpyBot polls A:\ ???

On Sat, 22 Sep 2007 09:07:30 +0100, Mike wrote:

Quoted text here. Click to load it

Since it also seems to be trying to do this on PCs which have nnever seen a
floppy drive or disc, with consequent totally unneccesary delays, I
sincerely hope *not* ! Some "feature".....

Cheers,

Roy

Re: Strange behavior -- SpyBot polls A:\ ???

at 18:25:30 on Mon, 24 Sep 2007, Slarty
Quoted text here. Click to load it
 >
The feature is to disable scanning A:
--
Mike News

Re: Strange behavior -- SpyBot polls A:\ ???

On Mon, 24 Sep 2007 18:32:24 +0100, Mike wrote:

Quoted text here. Click to load it

That's not quite the message I get here.
http://forums.spybot.info/project.php?issueid=85

Seems like there is a real problem which is currently being worked on. So
no kind of intententional 'feature' after all.

Cheers,

Roy

Site Timeline