Re: NIS 2006 blocks browsing

Do you have a question? Post it now! No Registration Necessary.  Now with pictures!

Threaded View
Quoted text here. Click to load it
I have seen exactly the same problem on 2 occasions - the most recently 1
hour ago

The very reason for me to search on this news group is to find anyone else
with the same problem or to find an answer to it.

I agree with you that only a reboot will solve the problem, as turning
Security off or Firewall off,
has no effect.

Both times when it happened, I was logging on to a bank website and probably
switching between a http and https url.   Both time also a warning message
popped from Symantec - saying they apologised for the fault and I could Send
or Not Send fault details to them.

This fault has only occurred since I installed NIS 2006 , 2 weeks ago and
was not on NIS 2005 or earlier.

Let's see what Symantec says about it.


Quoted text here. Click to load it

Re: NIS 2006 blocks browsing

Have had a repeat of the problem today.

This time no browser was running, having closed IE previously about 1 hour
earlier,  came back to the PC to see a message which read "SYMANTEC NETWORK
PROXY SERVICE has encountered a problem"

Please tell MICROSOFT about the problem (and choose) Send Error Report /
Don't Send Error Report

Details gave Error Signature as follows.

szAPPNAME : ccProxy.exe
szAPPVer :
szModName : unknown
szMod Ver :
offset : 6aac2715

This seems to point to the Norton program ccProxy.exe having a bug

Speug, 9 Nov 05

Quoted text here. Click to load it

Re: NIS 2006 blocks browsing

I think we have different, but possibly related issues.  I never get any
errors like the one you described.  Browsing simply quits working,
presumably being blocked by the Norton firewall.


Quoted text here. Click to load it

Re: NIS 2006 blocks browsing

Free tutorials on configuring the
Norton Internet Security Personal Firewall
for web browsing (including secure web sites)
are at

Site Timeline