HAVE I BEEN INFECTED?

Do you have a question? Post it now! No Registration Necessary.  Now with pictures!

Threaded View
Hi
My desktop running windowsXP, has started behaving badly
At boot up it just sits at the loading screen and the normally blue
flashing lines are green
Tried to repair, but in boot menue (f8) I can't get on the internet to
do a virus scan,it appears disabled and puts extra rubbish caracters
into the typed search .  
When I do manage to start repair, it gets about 70% through then drops
out, reboots and starts again, only to drop out and reboot again in a
never ending loop
Google searches have found lots of people with the same problem but no
solutions offered seem to work for me

Has anyone encountered this problem and can offer a solution please?
My only solution so far is to format
--
Martin


Re: HAVE I BEEN INFECTED?

Martin @nohere.net wrote:
Quoted text here. Click to load it

Your video card is shagged


Re: HAVE I BEEN INFECTED?

Martin @nohere.net wrote:

Quoted text here. Click to load it
  
Quoted text here. Click to load it

Which ones have you tried?

Quoted text here. Click to load it

I'd suggest you check for bad capacitors on the mainboard and in the
power supply, and run MemTest86+ to test RAM. Also check that the cpu
fan is not blocked with dust and turns when power is applied. Also
reseat all expansion cards.

Quoted text here. Click to load it

I wouldn't think it's due to a virus, so don't be in a rush to
reformat. I would also mount it as a slave on another system that runs
properly and run chkdsk on the jard drive, which is possibly
corrupted/failing.

Good luck!


Site Timeline