Avast and aswMon2.sys update

Do you have a question? Post it now! No Registration Necessary.  Now with pictures!

Threaded View
Hello,

I have been using Avast Free Anti Virus scanner
successfully for a long time.  After the last update I
now get a blue screen of death

http://oca.microsoft.com/en/response.aspx?SGD=232562b9-0a9a-44dd-a347-7614a05bfdfa&SID=10

Uninstalling Avast makes thing work fine again.

Sys info:


OS Name    Microsoft Windows XP Professional
Version    5.1.2600 Service Pack 2 Build 2600
OS Manufacturer    Microsoft Corporation
System Name    COMPUTER1
System Manufacturer    MICRO-STAR INTERNATIONAL CO., LTD
System Model    MS-7125
System Type    X86-based PC
Processor    x86 Family 15 Model 47 Stepping 0
AuthenticAMD ~1809 Mhz
BIOS Version/Date    Phoenix Technologies, LTD 6.00 PG,
3/11/2005
SMBIOS Version    2.3

I emailed Avast - no response.

Any ideas what to do?  How do I go back to an older version of the
aswMon2?  And should I?

Thanks,

Tmuld


Re: Avast and aswMon2.sys update


Quoted text here. Click to load it
http://oca.microsoft.com/en/response.aspx?SGD=232562b9-0a9a-44dd-a347-7614a05bfdfa&SID=10
Quoted text here. Click to load it
I am using version 4.7.817 without any problems.  Since the last (recent)
update, a big plus, Avast no longer stops the auto creation of System
Restore points. I am now getting a SR point just about every 10 hrs. Which
ver are you using?
MLD



Re: Avast and aswMon2.sys update

MLD wrote:
Quoted text here. Click to load it
http://oca.microsoft.com/en/response.aspx?SGD=232562b9-0a9a-44dd-a347-7614a05bfdfa&SID=10
Quoted text here. Click to load it
Never had a problem, mine is 4.7.827. Can't remember having a problem
with system restore points.
Dave Cohen

Site Timeline